top of page

Rent out your property

Uw woning verhuren, gratis verhuuradvies

 

U bent eigenaar van een woning en zoekt naar een betrouwbare partner voor de verhuur van uw woning in Amsterdam, Zuidoost, Diemen, Amstelveen, Hoofddorp of het Gooi ? U zoekt een verhuurconsultant met ervaring zodat u vlot uw woning kunt verhuren voor de juiste prijs aan de juiste huurders? Dan bent u bij Dutch Expat Consult aan het juiste adres.

 

Service

Onder onze service valt onder anderen:

  • Marketing: Uw appartement, huis of villa brengen wij zeer actief en breed onder de aandacht van potentiële huurkandidaten via bekende websites. Individuele expats, relocation specialisten, bedrijven, collega-bemiddelaars en -makelaars ontvangen uw presentatie en worden uitgenodigd een bezichtiging aan te vragen;

  • Bezichtiging: Iedere serieuze huur kandidaat wordt op zo kort mogelijke termijn de gelegenheid geboden uw huis of appartement te komen bezichtigen;

  • Opstellen van verhuurcontracten en algemene voorwaarden in Nederlands en Engels;

  • Huurbetaling en borg direct naar de door u aangewezen rekening;

  • Verrichten van de begin- en eindinspectie;

  • Begeleiding tijdens de verhuurperiode;

Voor uitgebreide informatie over het verhuurproces kunt u uiteraard met ons contact opnemen 0626100991.

Beheer

 

Financieel Beheer - omvat onder andere:

Maandelijks verstrekken van een financieel overzicht inzake ontvangen huur en eventuele uitgaven;

Signaleren en bewaken van huurachterstanden;

Aanmanen en incasseren van achterstanden op huurbetalingen;

Voeren van relevante correspondentie richting huurders en verhuurders;

Jaarlijks indexeren van de huurprijs en het rechtsgeldig aanzeggen van deze verhoging bij de verhuurder;

Oplossen van financieel-administratieve en technische klachten van huurders;

 

Technisch Beheer - Op basis van uw doelstellingen en wensen maken wij afspraken over het technisch beheer van uw objecten. Wij zorgen voor het beheer van uw onroerend goed. Ervaring leert dat echt maatwerk hier van toepassing is, elke woning is anders en vraagt om een passende aanpak. Dutch Expat Consult heeft hier ruime ervaring in en weet door adequaat handelen de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij brengen u in contact met de juiste vastgoed beheerder. Zo heeft u tijdens verhuurperiode geen zorgen over het onderhoud van de woning, ideaal als u bijvoorbeeld zelf in het buitenland verblijft.

Uw rendement wordt tevens vergroot doordat leegstand wordt geminimaliseerd.

Commercieel Beheer - Tijden veranderen, zo ook de eisen aan uw vastgoed portefeuille. Voor een optimaal rendement worden uw panden regelmatig heroverwogen, waar liggen bedreigingen, waar kansen en waardoor blijven uw woningen aantrekkelijk voor huurders? 

bottom of page